20.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás!

Baileys Salted Caramel 0,7L. 17%
Baileys Salted Caramel 0,7L. 17%
7 629 Ft

Baileys Salted Caramel 0,7L. 17%

Baileys Salted Caramel 0,7L. 17%

A termék Bruttó eDrink ára: Ft

7 629 Ft
Részletek

A Baileys a tradicionális ír whiskey és a friss tejszín harmonikus keverékeként megkomponált különlegesség - az ital, mely létrehozta a krémlikőr kategóriát. Világszerte a legnépszerűbb ír krémlikőr, amely több érmet is nyert a San Francisco World Spirits világversenyen, mint bármelyik versenytársa. Igazi ínyenceknek is bátran ajánljuk: például fagylalton, süteményekben, vagy akár kávéba cseppentve.

Akik Írországba látogatnak, vagy csak tervezik az utazást oda, gyakran elmerenghetnek a kérdésen, mi teszi a Baileyst ennyire ellenállhatatlanná?

 

Az országot járva egyszerű rátalálni a válaszra. A gazdagon burjánzó smaragdzöld táj, a 40.000 tehén, aki az év nagy részét - 9 hónapot - a szabad levegőn tölt, a legzamatosabb, legtáplálóbb füvű legelőkön és a legkiválóbb minőségű, háromszor desztillált ír whisky. A Baileysben csak a különleges gondossággal kiválasztott ír farmokról származó tejet használják fel, amit több, mint ezer szerződött farmról szereznek be. A legtöbb gazdálkodó családja már az 1800-as évek óta foglalkozik tehenészettel. A tehenészetből érkező tejet a fejéstől számított 36 órán belül fel is dolgozzák a Baileyshez.

 

Adatok
Cikkszám
408509
Hasonló termékek