20.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás!

Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
8 430 Ft

Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369

Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
Bormioli Rocco Premium talpas boros pohár 6db-os 735 ml 32369
 • 6 db-os 'Premium' borospohár szett 73,5cl
 • Elegáns, minőségi megjelenés különleges eseményekre.
 • Mosogatógépben mosható
 • 0,2 l-es mérősorral
 • További részletek: térfogat: 735 ml, magasság: 23 cm – átmérő: 10,7 cm
 • PREMIUM kollekció

  - Barbaresco kóstolópohár N ​​° 1 - Bormioli Rocco®

  - 6 poháros kiszerelés - Superior Sonorous Glass -

  Nemes és elegáns vörösborokhoz.
  A sajátos tulipánforma nagy kapacitása elősegíti az aromák kialakulását, valamint az édességre érzékenyebb nyelvhegy felé irányítja a bort.

  - Együttműködésben készült és az Olasz Sommelier Szövetség ajánlásával - .

  Ajánlott borok :
  Barbaresco ,
  Barolo ,
  Valtellina Sfurzat ,
  Amarone della Valpolicella ,
  - Chambertin,
  - Pomerol,
  - Côte Rôtie,
  - Hermitage vörös,
  - Ribeira del Duero,
  - Lemberger,
  - Napa Valley Syrah.

  - PREMIUM® - Kiváló poharak a professzionális kóstoláshoz - Tekintse meg

  PREMIUM ® Bormioli Rocco Professional termékcsalád többi poharát, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

  Bormioli Rocco Professional - PREMIUM ® A
  PREMIUM ® az a kóstolóvonal, amelyet a Bormioli Rocco Professional az Olasz Sommelier Szövetség aktív és határozott részvételével tanulmányozott és fejlesztett ki, minden PREMIUM ® pohár a kultúra és a nemzeti bor legexkluzívabb termékeinek érzékszervi tulajdonságait erősíti. hagyomány.
  A részletekre való odafigyelés, a hozzáértés és a professzionalizmus teljes mértékben megnyilvánul a PREMIUM ® szemüvegekben, a Bormioli Rocco technológia ékszereiben.
  A formák eleganciája és a vastagságok vékonysága a peremben az exkluzív technológiai eljárások eredménye: "vasalt szár" és "hidegen vágott él".
  Az első eljárás lehetővé teszi az üveg előállítását egyetlen üvegtömbből.
  A második korlátozott üvegvastagságot biztosít az ajkakkal érintkező területeken, kellemesebbé téve az ízlelést.
  A kristályos anyagból készült, sok mosás után is ragyogó PREMIUM ® poharak, miközben bensőségesen tisztelik őket, kiemelik a legfinomabb és legexkluzívabb termékek összes érzékszervi sajátosságait.
  Rendkívüli eszközt jelentenek a legképzettebb és leginnovatívabb vendéglátás szolgálatában.
  A legigényesebb ínyencek igényeit is kielégítik, kezdőknek pedig a legképzettebb kiindulópont.

  SUPER SOUND GLASS by Bormioli Rocco®
  - KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN ÉS TISZTASÁGBAN:
  Az anyag rendkívüli minősége már a névben is benne van, és kiemeli azt a felsőbbrendűséget, amely különleges kémiai összetételének egyenes következménye.
  Az egyes elemek meghatározzák a minőségi szintet: a bárium-oxid jelenléte kálium-oxiddal kombinálva biztosítja az abszolút hangzást, ragyogást és tisztaságot.
  Az ólom hiánya lehetővé teszi egy tökéletesen újrahasznosítható üveg létrehozását, amely figyelmes a környezetre és a végfelhasználókra, a hatályos előírásoknak megfelelően.
  - KIVÁLÓ RAGYOGÁSBAN ÉS ÁTLÁTHATÓSÁGBAN:
  Ugyanolyan esztétikai értékekkel rendelkezik, mint a kristálynak. Több, mint a kristály, praktikusabb és könnyedebb. A kivételes ragyogás a törésmutató és az üveg sűrűsége közötti tökéletes egyensúly eredménye. Az ebből fakadó különleges fényesség ideális előfeltétel a különféle tartalmak kiemelésére, valamint a bor és a sör kromatikus árnyalatainak legjobb kifejezésére: az átlátszóság csábítása, amely a Bormioli Rocco® pohármesterek gyártási kiválóságában találja meg tökéletességét.
  - KIVÁLÓ TAPASZTALAT:
  A Bormioli Rocco® neve mindig is az üveg iránti szenvedély és tehetség szinonimája volt. A Superior Sound Glass több mint 10 éve a legfontosabb gyártósorok főszereplője. Ma ennek a tapasztalatnak és a jelentős technológiai beruházásoknak köszönhetően a Bormioli Rocco® üvegművészete ebben a "kiváló" anyagban éri el legmagasabb és legharmonikusabb formáit. Ennek a folyamatos kutatásnak az eredményéről és a cég értékes kézműves érzékenységéről tanúskodik a modellek tanulmányozása és megvalósítása során végzett aprólékos gondosság: a tökéletesség, amely ötvözi a nagyszerű esztétikai értékeket a funkcionalitás és a formatervezés azon tulajdonságaival, amelyek átalakítják Bormiolit. Rocco az ideális megoldás a minőségi professzionális vendéglátás minden igényére.

 

8 430 Ft
Részletek

Csak erre figyelj, és mindig jól fogsz borospoharat választani

Innentől már nem lehet kérdés, hogy burgundit vagy bordóit válassz

 

Ha jól körülnézünk, észrevesszük, hogy a piacon rengeteg eltérő méretű és formájú borospohár elérhető.

Azonban, ha profin szeretnénk kóstolni, tudnunk kell, melyik borhoz milyen borospohár dukál, ugyanis a megfelelő pohár kiválasztásával a borok legszebb aromáit is előtérbe tudjuk hozni! Azt, hogy milyen poharat választunk, nagyban meghatározza az is, hogy milyen szőlőfajtából készült a bor, reduktív vagy oxidatív eljárással készítették, friss vagy idősebb tételről van szó.

Ismerjük meg közösen a stílusonként ajánlott borospohár fajtákat:

 poharak.JPG


Vörösboros poharak:

Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy a vörösborokat nagyobb méretű pohárban ajánlott kínálni, hiszen ezzel tudjuk elérni, hogy minél nagyobb felületen találkozzanak a levegővel, ami az aromák és az ízek kibontakozását elősegíti.

Univerzális vörösboros pohár:

Ez a leguniverzálisabb pohárforma, hiszen nagyjából bármilyen borral kiválóan működik együtt. Legyen az merlot, syrah vagy egy kis tempranillo ez a pohár jó választás lesz, hiszen jól passzol a fűszeresebb, közepes testű borokhoz. Azonban minél testesebb a borunk, annál nagyobb űrtartalmú poharat válasszunk.


Burgundi pohár:

Más néven az aromagyűjtő pohár. Tökéletes választás a közepes testű, gyümölcshangsúlyos vörösborokhoz, akár egy csodaszép pinot noir, vagy kadarka fogyasztásakor, de nyugodtan válasszuk egy érleltebb, koncentráltabb fehérbor ( furmint, hárslevelű, juhfark, chardonnay) esetében is.
Különlegességei közé tartozik, hogy a hordós érlelésből származó zavaró hordóaromákat is kellemesebbé tehetjük vele.Ezt a poharat viszont sosem használjuk üde, vékonytestű fehérborok, vagy pezsgők esetében!

Bordói pohár

Oversized borospohár, amiből testesebb, koncentráltabb, tanninhangsúlyos borokat érdemes fogyasztani. Speciálisan lett kialakítva a bordói típusokhoz, így cabernet sauvignon-t, cabernet franc-t, merlot fogyasszunk belőle.

Fehérboros pohár

Tökéletes választás, ha egy üde, reduktív, savhangsúlyos, aromákban gazdag illatos fajtát kóstolunk. Legyen szó irsai olivérről, cserszegi fűszeresről, muskotályos fajtákról vagy sauvignon blanc-ról. A pohár kialakításának köszönhetően az illatok felemelkednek és összegyűlnek a pohár felső részében, előtérbe helyezve a citrusos, virágos, gyümölcsös aromákat.

 

Pezsgős pohár:

A pezsgők legjobb felszolgálási módja a keskeny, hosszúkás pezsgős flőte pohár.
A pohár alakja elősegíti a gyöngyözés kifejlődését, így nagyobb tömegű boron hatol át mielőtt a pezsgő felszínen előtörne. Előnye, hogy kis mennyiség tölthető bele, így elkerülhetjük a pezsgőnk felmelegedését.

 

Édesboros pohár:

Az édesborokat nem szabad kicsi pohárból kóstolni, így legalább 0,5 l űrtartalmú poharat válasszunk, hiszen így elég levegőt tudunk biztosítani, ahhoz, hogy előtörjenek az édesborok igazi aromajegyei.


Milyen egy szakszerű kóstolópohár?

A nemzetközi szabványban rögzített, kehely alakú, kb. 2 deciliter űrtartalmú, 160 mm magas, vékonyfalú edény (minimális hő-kapacitással).
Természetesen csepp, mosószermaradék és szagmentes!

 

Adatok
Gyártó
ACH Impex
Cikkszám
32369
Hasonló termékek