Himalája só a konyhában
A sötét rózsaszín Nature Cookta Himalája só természetes ételízesítő, kiválóan felhasználható a reform konyha alapanyagaként. Ha egy csipetnyi sót teszünk a forrásban lévő vízbe, lerövidíthetjük a főzési időt. A gyümölcsök barnulását is megelőzhetjük besózással. Közvetlenül a tálalás előtt ajánlott használni a Himalája sót, hogy azok frissek és ropogósak maradjanak. Apró trükkökre is felhasználhatjuk ezt a különleges sót a konyhában. A tojást főzzük, a diót pedig áztassuk sós vízben, hogy a héjától könnyebben megváljon.
- A terméket száraz helyen tárold és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
- A Himalája kristálysó fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
- A rózsaszín Himalája só NaCl tartalma:~98%
- Tartalma: 100% Himalája só
- Származási hely: Pakisztán