25.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás!

LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044
LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044
39 205 Ft

LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044

LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044
LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044
LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044
LAGUIOLE SANTOKU Chef kés, 30 cm 40269044

Többcélú SANTOKU szakácskés, hús, hal és zöldség darabolására. Hasznos szeletelésre, aprításra és darabolásra. Kés hossza 30 cm

Santoku kés

A japán szakácsok minden nemű szeleteléshez, vágáshoz ezt a kést használják. Éle nem egyenes, kicsit visszagörbül, így zöldfűszerek aprításához is nagyszerű. Felső íve a szakács- vagy séfkéshez képes fordított, lefelé hajlik, így könnyebben leválik róla az aktuális szelet étel. Borzasztó éles, használata csak gyakorlott szakácsoknak ajánlott.
A legjobb késeket csak nagy világmárkák gyártják, érdemes ezekre beruházni, örökéletűek, és hihetetlenül más velük dolgozni. Ha jól kifogjuk készletben, akcióban egyben is be tudjuk szerezni őket. A konyhapultra helyezhető fából készült tárolót, úgynevezett blokkot is vásárolhatunk, így nem kell a fiókban kutakodni, egyből kéznél lesznek a segítőink.

39 205 Ft
Részletek
Francia Laguiole kések

Az elegáns Laguiole kések dél-Franciaországból származnak, ahol a jó minőségű hagyományos zsebkések közé tartoznak. A Laguiole kések klasszikus jele a méhecske a kés hátán. Néhány Laguiole modell dugóhúzóval is felvan szerelve. Webshopunkban található Laguiole kések egzotikus anyagokból készültek, mint teve csont, eredeti szarvas agancs, bivaly szarv és más természetes egzotikus anyagok. A Laguiole kés egy tökéletes ajándék minden alkalomra, avagy megfelelő a gyűjteményünk kiegészítésére is egyaránt.
A kézzel gyártott damaszt francia Laguiole késpenge damaszkuszi edzett acél 56-58 HRC. A damaszkuszi acél két acélból ál 1095 és 1520 amelyek összesen 256 rétegekből kézzel kovácsoltak. A markolat anyaga általában bivaly szarv, szarvas agancs, teve csont és egzotikus fa.

 

Minden Laguiole kés azért egyedülálló, mert a nyél eltérhet a képen láthatótól, különösen az agancs, szarv és a csont, mert mindegyik anyag természeti és a színárnyalatok különbözhetnek. Hasonlóképpen a bivaly szarv is különböző struktúra, melyen lehet, hogy egy kis repedés is megjelenik. A teve csont markolat lehet fehér vagy enyhén szürke mikró repedésekkel, de ez a bizonyitéka az egyedi és valódi anyagnak.

 

A Damaszkuszi acélt nem tanácsos nedves és nyirkos környezetben tartani, mert a víztől rozsdafelület keletkezik. Nem létezik 2 azonos mintájú damaszt acél penge. A damaszt acél kissé érdes tapintású, és a pengén különböző szabálytalanságok, barázdák, kis lyukak vagy rések találhatók, ami a két különböző széntartalmú acél összeillesztésénél keletkezik, de ez nem befolyásolja a minőségét. A damaszkuszi acél a legjobb jellemzőket egyesíti a magas széntartalmú és az alacsony széntartalmú acélok között.
 

Adatok
Cikkszám
40269044
Hasonló termékek