MOO FREE Fehércsokoládé jellegű Málnás szív Praliné LF, GF, Vegan

Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy ez nem javulhat, nem csak egy finom, tejmentes fehércsokoládét hoztunk létre, hanem csodálatos fehér málna szarvasgombát is készítettünk vele. Tökéletes Valentin napra, anyák napjára, karácsony napjára vagy bármely más napra.

E lenyűgöző dobozok mindegyike tartalmaz 9 csodálatos, tejmentes szarvasgombát, amelyeket zamatos, puha málnás központtal töltöttünk meg, majd finom, tejmentes fehércsokoládéval vontunk be.

Még jobb, ha csak UTZ kakaót használunk fehércsokoládéinkban. Az UTZ támogatja a fenntartható gazdálkodást, és jobb lehetőségeket kínál a gazdák, családjaik és bolygónk számára. Az UTZ program lehetővé teszi a gazdák számára, hogy jobb gazdálkodási módszereket sajátítsanak el, javítsák a munkakörülményeket, és jobban vigyázzanak gyermekeikre és a környezetükre.

Ezek a doboz tejmentes csokoládék tökéletes ajándékot vagy engedékeny kezelést jelentenek mindazok számára, akik tejallergiában, laktóz-intoleranciában szenvednek, vegánok vagy egyszerűen élvezik a minőségi csokoládékat. Ja, és mint minden csokoládé, a fehér szarvasgombánk is teljesen gluténmentes, szójamentes és vegán.

3 237 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Hasonló termékek