20.000 Ft. feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás!

Pálinkás Kristály Kehely, Grappás, 6db-os 80 ml 204742
Pálinkás Kristály Kehely, Grappás, 6db-os 80 ml 204742
6 475 Ft

Pálinkás Kristály Kehely, Grappás, 6db-os 80 ml 204742

Ritzenhoff grappás/pálinkás kehely - 80 ml

6db-os készlet

Magasság: 17 cm

Alapanyag: kristály üveg (csiszolatlan, minta nélküli)

6 475 Ft
Részletek

Magyarország messze földön híres a kiváló pálinkáiról! A jó magyar pálinka igazi hungarikumnak számít, így nem is meglepő az, hogy a pálinkafogyasztásnak mára már hagyománya lett. Ki látott már olyan esküvőt, ahol nem volt egyetlen üveg pálinka sem? A falusi disznótorokon, családi ebédeken, baráti összejöveteleken és egy sor más ünnepi alkalmon elmaradhatatlannak számít, a jó, magyar pálinka.

Igen ám, de ahhoz, hogy ezt az isteni nedűt maximális élvezettel fogyaszthassuk, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen pohárból isszuk. Ahhoz, hogy a pálinka zamata, íze, illata teljes mértékben kibontakozhasson, mindenképpen olyan pálinkás pohárra van szükség, amely megfelel az italhoz. Milyen pohár az, amely tökéletesen engedi kibontakozni a pálinka tulajdonságait és egyben az ünnepi események fényét is képes felsőbb szintekre emelni? Nem más, mint a kristály pálinkás pohár! A kristály pálinkás pohár a legegyszerűbb ünnepi asztal díszévé válhat, így nincs szükség arra sem, hogy drága étkészleteket vásároljunk meg.

A kristály poharak ugyanis, szinte önmagukban is képesek arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessék az ebédlőasztalt. Egy ízletes étel elfogyasztása után, a kristály pálinkás pohárból elkortyolt pálinka fenséges, luxusérzést kelt. Ezt a különleges érzést pedig kár lenne megvonni a barátainktól, szeretteinktől. Kényeztesd hát Te is a vendégeidet egy-egy kristály pálinkás pohárban felkínált itallal, a hatás nem marad el, ebben biztos lehetsz! Közeledik egy névnap vagy egy születésnap, netán nincs ötleted, hogy mit vásárolj karácsonyra egy számodra fontos személynek?

Ne törd tovább a fejed, vásárolj néhány kristály pálinkás poharat, és egy üveg minőségi, ízletes pálinkát, majd nyújtsd át a meglepetést a megajándékozott személynek! Tökéletes, hasznos és értékes ajándék, amelynek mindenki örül, így igazi jolly joker meglepetésként is tekinthetsz a kristály pálinkás pohárra. 

Adatok
Gyártó
ACH Impex
Cikkszám
GB204742
Hasonló termékek