ÚJ

Paul Bocuse Aerátor, Dekanter (Borszellőztető) 11259200

A Francia Paul Bocuse 3 Michelin csillagos Shéf nevével ellátott Aerátpor (bórszellőztető)! 

1958,1962,1965-ben kapta a Csillagait!

 Használatával a bort átjárja az oxigén, felszabadulnak a bor aromái
 Alkalmazásával lerövidül a levegőztetési idő
 Elegáns díszdobozban.

A legdrágább, legnevesebb, legrégibb vörösbor sem mutatja meg igazi aromás ízét ha nem szellőzik megfelelő ideig a fogyasztás előtt. Hagyni kell egy kis időt a bornak szabad levegőn, hogy jobban kinyíljon és előjöjjenek a gazdag illat és zamatanyagok. Viszont ha nincs elég időd a szellőztetésre, vagy ha hamarabb szeretnéd megkóstolni a vörös bort, akkor a megoldás ez a trükkös dekantáló eszköz. A készülék lelke egy speciálisan kialakított tölcsér, amelybe bele kell önteni az italt. A bor áthalad a tölcséren, miközben a légcsatornákon át levegővel dúsul, gyorsan átjárja az oxigén, a 2-3 órás levegőztetési idő pedig nagyon lerövidül. Ezek után már élvezheted is a vörösbor minden ízét és aromáját.

Fadobozban és Paul Bocuse dobozban, fémlemezzel szállítva. Exkluzív design. Akril.

  • Anyaga: Akril.
  • Méretek: 18,3 × 10,5 × 7,5 cm
  • PAUL BOCUSE
15 670 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről